Nudite montažu i dostavu sjenice?

Montaža i dostava je uključeno u cijeni za Zagreb i okolicu i plaćate dečkima kada dođu kod vas. Za ostatak Hrvatske montaža i dostava po dogovoru.

Koje su dimenzije sjenice?

Plastenici su pakirane u dvije kutije, folija dolazi pakirana i manjoj kutiju od 1 metra dužine a cijevi su pakirane u većoj kutiju dužine od 1,50-1,80 m, težina obe kutije skupa je od prilike 25-40 kg. Ako sklopite sjedala u normalnom autu, možete smjestiti dugu kutiju između sjedala.

Koje je drvo?

Plastenici se obično isporučuju u kutijama preko dostavne tvrtke. Plastenik do 6 m sastoji se od 2 kutije a plastenici od 8-11 sastoji se od 3 kutije i težina od 25-40 kg, koje su isporučuju na vašu kućnu adresu

Kako mogu platiti?

Plaćanje gotovinom,pouzećem, karticom, bankovni račun.

Je li sve uključeno ?

Da, sve

Kako se može koristiti sjenicu?

Plastenik je dizajniran za uporabu kao plastični staklenik i trebao bi se koristiti za njegovanje biljaka baš kao u stakleniku. Međutim, tijekom godina njihova je uporaba pokrivala višestruke zahtjeve kupaca i ako se možete sjetiti bilo čega što zahtijeva zaštitu od elemenata, onda je plastenik ekonomična alternativa

Kolika je očekivana životna dob šindre ?

Sindra je od dobrog kvaliteta, ne bi trajali 20 godina i više. šindra će se morati povremeno zamijeniti, iako je polietilen, najgori neprijatelja šindra je sunce.

Jeli mogu grijati sjenicu zimi?

Da. sjenicu možete grijati kao što biste grijali staklenik. Toplina ne smije biti usmjerena na plastičnu cijev. Prikladne su plinske, električne, čvrste gorivo, samostojeće ili suspendirane jedinice za grijanje će smanjiti troškove grijanja.

Koliko traje isporuka?

Vaš će se plastenik biti poslan u roku od 1-3 dana od narudžbe, no to može povećati nekoliko dana tijekom prometnih razdoblja. Plastenik obično se dostavlja za otprilike 7 radnih dana od narudžbe,

Mogu li koristiti prozore sa strane?

Da, svaki prozor se može otvoriti i imaju mrežu koja štiti od komaraca

Što uključuje standardni set?

Svi naši plastenici se isporučuju kao kompletna jedinica spremna za montažu na tlo. Naši standardni kompleti uključuju crijevi od pocinčanog čelika za dodatnu čvrstoću, uključujući temeljne cijevi, obruče, kutne stabilizatore i greben.

Kako mogu platiti?

Plaćanje karticom, bankovni račun, gotovinom ili pouzećem.

Kako grijati?

Za grijanje se može koristiti bilo koji vrsta gorivo, električni ili gorionik spojen na plin.

Mogu li platiti gotovinom prilikom isporuke?

Da, u Hrvatskoj

Mogu li naručiti telefonom?

Da, zovite na broj +385 (0)98-514450